Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Thermals i Statson uskladili početak koncerata

Thermals i Statson uskladili početak koncerataZbog velikog interesovanja publike za koncerte 14.10.2013. američkog bučnog punk/RnR benda The Thermals koji će se održati u klubu Mochvara i nastupa eksperimentalnog jazz glazbenika Colin Statsona u KSET-u, organizatori Žednog uha i Zavoda za Eksperimentalni Zvuk uskladili su početak oba koncerta.

Koncert Colin Statsona u KSET-u počinje točno u 21h,a koncert The Thermals uz podršku Zagrebačkog benda Go No Go u klubu Mochvara počinje točno u 22h. Zainteresirana publika za oba koncerta imat će dovoljno vremena da nakon koncerta Colin Statsona stigne na dio nastupa benda Go No Go te u cijelosti doživi nevjerovatno živi nastup benda The Thermals.

Organzatori su povodom postignutog dogovora odlučili nagraditi dva najbrža ljubitelja oba izvođača besplatnim ulaznicama za jedan od koncerata. U četvrtak 10. listopada prvih dvoje koji kupe ulaznice u Dirty Old shopu u Trtinskoj 22 za koncert The Thermals dobijaju besplatnu ulaznicu za Colin Statsona i obrtno.

Ulaznice za koncert The Thermals po pretprodajnoj cijeni od 65 kn mogu se kupiti u Rockmarku, Berislavićeva 13, kao i u Dirty Old shopu, Tratinska 22. Na ulazu će koštati 80 kn.

Ulaznice za koncert Colin Statsona po pretprodajnoj cijeni od 65 Kn mogu se kupiti u KSET-u i u Dirty Old shopu, Tratisnka 22. Na ulazu će koštati 90 Kn.

Objavljeno 13.10.2013.

Vremeplov

Ljepota muzike je u ljepoti čovjeka koji je donese.
Dado Topić