Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: 25 godina Sub Pop-a

Video: 25 godina Sub Pop-a 13.07. 2013. u Seattleu Sub Pop Records će proslaviti 25 godina postojanja. Događaj će biti besplatan i pored koncerta organizirana je i izložba i sajam LP izdanja. Na koncertu će nastupati bendovi koji su proslavili ovu kuću: Soundgarden, Dinosaur Jr.., Afghan Wings, TAD.

2008. godine kada je Sub Pop slavio 20 godina postojanja najveće iznenađenje je bio nastup Green River, benda koji su sačinjavali Mark Arm i Steve Turner prije nego što su oformili Mudhoney, sa Stone Gossardom i Jeff Amentom koji su poslije toga oformili Mother Love Bone a onda Pearl Jam.

Objavljeno 19.04.2013.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj