Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Dub Incorporation se vraća

Video: Dub Incorporation se vraća Dvije godine nakon izvrsnog koncerta u Močvari, Dub Incorporation vraća se promovirati svoj aktualan peti album “Paradise” 06.05.2014.

Obožavatelji ovog benda mogu biti bez brige, uz singlove s novog albuma, moći ćete čuti i stare hitove poput “Rude Boy”, “My Freestyle” i mnoge druge. Ali album “Paradise” će vas simbolički uvesti u koncertni raj kojeg će predstaviti Dub Inc. u Močvari 06.05. 2014.

Dub Incorporation je glazbena skupina koja najbolje simbolizira inovaciju reggae glazbe iz Francuske unazad desetak godina. Potkraj 90-ih godina i početkom novog tisućljeća pojava Dub Incorporationa pridonijela je svježini francuskog pejzaža reggae glazbe.

Grupa inspiriranih prijatelja koji mogu pisati dobro pogođene tekstove, potkovani efikasnim melodijama i zadivljujuće složnim glasovima njihova dva pjevača: Bouchkour posjeduje sve kvalitete sa svojim orijentalnim reggae izričajem, dok je drugi udahnuo snagu i energiju dancehalla.

Nakon što su predstavili “Diversité” 2003. godine i pronašli svoje mjesto na sceni s “Dans le décor” 2005., godine 2008. su potvrdili da su na čelu francuskog reggaea s albumom “Afrikya” koje je bio izabran za najbolji francuski reggae album na Web Reggae Awards 2008. godine. Mješajući reggae i world music, Dub Incorporation osvajaju novu publiku pritom ne zaboravljajući svoje prve obožavatelje.

S predzadnjim izdanjem “Hors contrôle” grupa je uspjela ostvariti suptilnu mješavinu različitih utjecaja koje su im omogućile vodeću poziciju. Na petom studijskom albumu “Paradise” gostuju imena poput Skarra Muccija i Jah Masona. Dub Incorporation su uvijek na rubu pobune jedne čitave generacije, Dub Incorporation su bend festivalskog kalibra, a svoje glazbene čari magično utkaju u publiku ... Budite sigurni da će vas Dub Incorporation uvesti u svoju muzičku čaroliju u Močvari 06. 05.2014.

Cijene ulaznica:
Pretprodaja: 70,00 kn
Na ulazu u klub: 90,00 kn

Pretprodajna mjesta:
Dirty Old shop
Tratinska 18, Zagreb

KKC Pixel
Trg mladosti 18, Koprivnica
Objavljeno 31.03.2014.

Vremeplov

Zapravo sam totalni frik za čitanje, za glazbu i za filmove. Imam veliku kolekciju filmova zato što nemam televiziju već godinama. Ne želim gledati televiziju i čitati neke novine. Jako sam postala izbirljiva i stroga u odabiru. To je neki moj vlastiti ”pokret otpora”.
Nikolina Deranja, novinarka i voditeljica (Radio Rijeka)