Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Dub Incorporation se vraća

Video: Dub Incorporation se vraća Dvije godine nakon izvrsnog koncerta u Močvari, Dub Incorporation vraća se promovirati svoj aktualan peti album “Paradise” 06.05.2014.

Obožavatelji ovog benda mogu biti bez brige, uz singlove s novog albuma, moći ćete čuti i stare hitove poput “Rude Boy”, “My Freestyle” i mnoge druge. Ali album “Paradise” će vas simbolički uvesti u koncertni raj kojeg će predstaviti Dub Inc. u Močvari 06.05. 2014.

Dub Incorporation je glazbena skupina koja najbolje simbolizira inovaciju reggae glazbe iz Francuske unazad desetak godina. Potkraj 90-ih godina i početkom novog tisućljeća pojava Dub Incorporationa pridonijela je svježini francuskog pejzaža reggae glazbe.

Grupa inspiriranih prijatelja koji mogu pisati dobro pogođene tekstove, potkovani efikasnim melodijama i zadivljujuće složnim glasovima njihova dva pjevača: Bouchkour posjeduje sve kvalitete sa svojim orijentalnim reggae izričajem, dok je drugi udahnuo snagu i energiju dancehalla.

Nakon što su predstavili “Diversité” 2003. godine i pronašli svoje mjesto na sceni s “Dans le décor” 2005., godine 2008. su potvrdili da su na čelu francuskog reggaea s albumom “Afrikya” koje je bio izabran za najbolji francuski reggae album na Web Reggae Awards 2008. godine. Mješajući reggae i world music, Dub Incorporation osvajaju novu publiku pritom ne zaboravljajući svoje prve obožavatelje.

S predzadnjim izdanjem “Hors contrôle” grupa je uspjela ostvariti suptilnu mješavinu različitih utjecaja koje su im omogućile vodeću poziciju. Na petom studijskom albumu “Paradise” gostuju imena poput Skarra Muccija i Jah Masona. Dub Incorporation su uvijek na rubu pobune jedne čitave generacije, Dub Incorporation su bend festivalskog kalibra, a svoje glazbene čari magično utkaju u publiku ... Budite sigurni da će vas Dub Incorporation uvesti u svoju muzičku čaroliju u Močvari 06. 05.2014.

Cijene ulaznica:
Pretprodaja: 70,00 kn
Na ulazu u klub: 90,00 kn

Pretprodajna mjesta:
Dirty Old shop
Tratinska 18, Zagreb

KKC Pixel
Trg mladosti 18, Koprivnica
Objavljeno 31.03.2014.

Vremeplov

Jako nam je stalo da stignemo do vrha, ali to ćemo postići svirajući našu muziku, bez ikakvih ustupaka.
Nick Mason (Pink Floyd)