Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Human ’’Kusur’’

Video: Human ’’Kusur’’Zagrebački bend Human predstavlja spot za prvi singl ”Kusur”, sa nadolazećeg albuma ”Plan B za dan D”...

Human postoji od 2013.godine. Bend svoj rad temelji na kreativnosti članova i raznovrsnosti muzike koju slušaju. U jesen 2014.godine izbacuju prvi singl ’’Kusur’’ koji govori na humorističan način o odnosu politike i naroda.

Rock, indie i pop su žanrovi koji obilježavaju njihov prvijenac ’’Plan B za dan D’’. Red tuge i sreće, politike i ponosa, ljubavi i drame i zapletenih međuljudskih odnosa.

Tema je već prožvakana politika, ali ovaj put iz perspektive dečki iz Humana. Spot obilježava gomila parola, već dosadnih praznih obećanja kojima smo svi bombardirani svaki dan, upakiranih u šarenilo i prošaranih sarkazmom.

Objavljeno 05.12.2014.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik