Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Klavirski virtuoz Maksim Mrvica na ljetnoj koncertnoj turneji u Hrvatskoj

Video: Klavirski virtuoz Maksim Mrvica na ljetnoj koncertnoj turneji u HrvatskojMaksim Mrvica, klavirski virtuoz koji je svojim crossover izvedbama osvojio glazbenu svjetsku scenu, održat će na oduševljenje svojih brojnih poklonika tijekom kolovoza dva velika koncerta u Hrvatskoj.

Karizmatični Šibenčanin nastupit će 5. kolovoza u Areni Pula i 7. kolovoza na zadarskom Forumu, ispred Crkve Sv. Donata.

Crossover koncertima na otvorenim i impresivnim povijesnim lokacijama, Maksim Mrvica će uz pratnju sedmeročlanog banda napraviti svojevrsnu retrospektivu svojih deset do sada objavljenih albuma. Iako je sa svakim dosadašnjim albumom postigao veliki uspjeh, među njima svakako treba posebno istaknuti album s kojim se 2003. godine probio na svjetsku glazbenu scenu – „The Piano Player“, uz podršku renomirane svjetske diskografske kuće EMI.
Do danas je album „The Piano Player“ postigao dvostruku platinastu nakladu u Hong Kongu, platinastu nakladu u Tajvanu, te zlatnu u Indoneziji, Maleziji i Kini, a Maksimu Mrvici osigurao ogromnu i trajnu popularnost u državama Dalekog Istoka. Uvijek iznova inventivan i zanimljiv, Mrvica je publiku posebno oduševio i svojim aktualnim albumom „The Movies“, na kojemu izvodi teme iz filmskih klasika i blockbustera, između ostalih i teme iz filmova „Rocky“, „Gladijator“, „Kum“, „Pirati s Kariba“, „Nemoguća misija“, „Amelie“ i drugih.

Maksim Mrvica je u svijetu prodao višemilijunske naklade svih svojih albuma i u šezdesetak zemalja širom svijeta pojavljuje se među top klasičnim i crossover glazbenicima. Velikim talentom, impresivnim nastupom i svojim upečatljivim stylingom i imidžem, kao i crossover žanrom, Maksim Mrvica je klasiku uspio približiti mlađim generacijama te je danas podjednako miljenik svih uzrasta publike.

Ulaznice za oba koncerta zbog velikog će zanimanja fanova biti puštene u pretprodaju već kroz nekoliko dana preko prodajnih mjesta sustava Eventim.

Objavljeno 26.06.2014.

Vremeplov

Kako mogu biti bilo tko drugi nego ja sam?
Dave Matthews