Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Krle i Inspektori u Tvornici

Video: Krle i Inspektori u TvorniciOsječki “art band” Krle i Inspektori održat će koncert u Malom pogonu Tvornice kulture u četvrtak, 12.12., gdje će u ime “Inspektorata od udri brige na veselje i manje zajebancije” svirati materijale sa njihova dva albuma “Šarengrad” i “Nevjeruj ogledalu”, oba u izdanju Croatia Recordsa.

Prezentirajući pjesme snažnih poruka uglavnom urbane i socijalne tematike te blago sarkastičnog pristupa ljubavnim temama bend će uz pomoć virtualnog inspektora Željka i njegovih recitacija, u dvosatnom nastupu odsvirat cijeli autorski opus “s nekoliko bonbona, što bi se reklo covera” kako sam bend obećava..

Krle i Inspektori – u sastavu Ozren Čaćić (bubnjevi), Dino Krupilnicki (bass), Ivan Čačić (klavijature), Ivan Knežević (gitara) i Davor Kršćanski Krle (vokal) - pozivaju sva živa bića, željne dobre i originalne zabave da uveličaju ovu svečanost.


Objavljeno 12.12.2013.

Vremeplov

Nismo mogli naći ni izdavače ni managere kojima je bilo stalo do nas, nije bilo ni puno bendova koji su htjeli svirati s nama, ali smo bili stalno na turnejama, bez obzira na vrlo malo novaca i nekako se uspjeli probiti.
Billy Gould (Faith No More)