Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Krle i Inspektori u Tvornici

Video: Krle i Inspektori u TvorniciOsječki “art band” Krle i Inspektori održat će koncert u Malom pogonu Tvornice kulture u četvrtak, 12.12., gdje će u ime “Inspektorata od udri brige na veselje i manje zajebancije” svirati materijale sa njihova dva albuma “Šarengrad” i “Nevjeruj ogledalu”, oba u izdanju Croatia Recordsa.

Prezentirajući pjesme snažnih poruka uglavnom urbane i socijalne tematike te blago sarkastičnog pristupa ljubavnim temama bend će uz pomoć virtualnog inspektora Željka i njegovih recitacija, u dvosatnom nastupu odsvirat cijeli autorski opus “s nekoliko bonbona, što bi se reklo covera” kako sam bend obećava..

Krle i Inspektori – u sastavu Ozren Čaćić (bubnjevi), Dino Krupilnicki (bass), Ivan Čačić (klavijature), Ivan Knežević (gitara) i Davor Kršćanski Krle (vokal) - pozivaju sva živa bića, željne dobre i originalne zabave da uveličaju ovu svečanost.


Objavljeno 12.12.2013.

Vremeplov

Naravno da je teško. Zašto bi i bilo lako? Za ono što se voli treba se i boriti. Ma šta... sve su profesije teške. Dobro, ovo naše je posebno teško, al’ ko nam je kriv da smo to odabrali. Sami smo se odlučili i što sad... zašto da kukamo? Treba šutjeti i raditi!
Drago Mlinarec (na pitanje: da li je profesija muzičara posao za manijake - 1979)