Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Luxus Lord - ”Hram Otrova”

Video: Luxus Lord - ”Hram Otrova”Luxus Lord, korčulansko zagrebački rock trojac, predstavio je sjajan videospot za svoj prvi single, pjesmu ”Hram Otrova”.

Video je sniman u Zagrebu ovoga ljeta, a predstavlja publici novi band na našoj sceni, koji će ove jeseni objaviti i album prvijenac ”Jutro nije bajka”.

Luxus Lord, iako pod tim imenom debitanti na sceni, zapravo čine iskusni glazbenici iz raznih domaćih underground bandova proteklih nekoliko godina. Zanat su između ostalog pekli u bandovima Alaska, Mikrofonija, Good Day To Die, Stepping Stone i mnogim drugima. Kao Luxus Lord koncertno nastupaju od početka ovog ljeta, a zvuk koji ih najbolje opisuje mješavina je alternativnog rocka 90-ih, grungea i stoner rocka.

Koncertno će album prvijenac Luxus Lord promovirati po klubovima diljem regije ove jeseni i zime, a prve potvrđene datume objaviti će uskoro.

”Hram Otrova”

Objavljeno 01.10.2013.

Vremeplov

Dopuštanje pozitivnog iskazivanja mladenačke, često buntovne i nerazborite energije koja dolazi iz ovakvih prostora može u jednom trenutku dati najljepše trenutke tim mladim ljudima, a u isto vrijeme usmjeriti i sam tijek njihovih života. O istim tim ljudima u nekoj mjeri ovisi i budućnost ovog grada.
Damir Čargonja Čarli, intervju za RiRock.com