Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Luxus Lord - Sjene

Video: Luxus Lord - SjeneNakon objavljivanja dvostrukog debitantskog albuma ”Inkartani / Jutro nije bajka” te njegove odlične promocije u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, beskompromisni korčulansko – zagrebački progresivni garage rock sastav Luxus Lord predstavlja videospot ”Sjene”.

Pomalo artistički spot je snimio, montirao i režirao već dobro poznati redatelj Branko Pašić Bane uz asistenciju Vande Volić, a plesala je i glumila Ana-Marija Topolčić.

Singl ”Sjene” je pomalo netipična pjesma „Luxus Lorda“, lijepa rock balada koja govori o umornoj i iscrpljenoj ljubavi koja je odavno prošla, a koje se prisjećamo, ali ne osjećamo ništa osim mamurluka, kao poslije neprospavane, pijane noći...Vidimo samo minijaturno sitne fragmente, koji u nama izazivaju sjetu i melankoliju. Autor teksta i glazbe je Dalibor Farčić, aranžmane je radio cijeli Luxus Lord, glazbenu produkciju potpisuje Vedran Kovačić – Beli, a dizajn naslovnice je djelo fotografa DennyBoy Gjureka (DB.photography) te programskih vještina Karla Haltricha.

Činjenicu da je Luxus Lord prilično nekonvencionalan bend potvrđuju njihovi prethodni singlovi i videospotovi „Hram otrova“ i „Jutro nije bajka“ (u trajanju osam minuta i pedeset sekundi), a uz to se Luxus Lord odlučio i na zanimljiv potez – u vrijeme kad većina izvođača „lansira“ singl za singlom, oni su objavili dvostruki debitantski album.

Objavljeno 18.05.2015.

Vremeplov

Jako nam je stalo da stignemo do vrha, ali to ćemo postići svirajući našu muziku, bez ikakvih ustupaka.
Nick Mason (Pink Floyd)