Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Luxus Lord - Sjene

Video: Luxus Lord - SjeneNakon objavljivanja dvostrukog debitantskog albuma ”Inkartani / Jutro nije bajka” te njegove odlične promocije u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, beskompromisni korčulansko – zagrebački progresivni garage rock sastav Luxus Lord predstavlja videospot ”Sjene”.

Pomalo artistički spot je snimio, montirao i režirao već dobro poznati redatelj Branko Pašić Bane uz asistenciju Vande Volić, a plesala je i glumila Ana-Marija Topolčić.

Singl ”Sjene” je pomalo netipična pjesma „Luxus Lorda“, lijepa rock balada koja govori o umornoj i iscrpljenoj ljubavi koja je odavno prošla, a koje se prisjećamo, ali ne osjećamo ništa osim mamurluka, kao poslije neprospavane, pijane noći...Vidimo samo minijaturno sitne fragmente, koji u nama izazivaju sjetu i melankoliju. Autor teksta i glazbe je Dalibor Farčić, aranžmane je radio cijeli Luxus Lord, glazbenu produkciju potpisuje Vedran Kovačić – Beli, a dizajn naslovnice je djelo fotografa DennyBoy Gjureka (DB.photography) te programskih vještina Karla Haltricha.

Činjenicu da je Luxus Lord prilično nekonvencionalan bend potvrđuju njihovi prethodni singlovi i videospotovi „Hram otrova“ i „Jutro nije bajka“ (u trajanju osam minuta i pedeset sekundi), a uz to se Luxus Lord odlučio i na zanimljiv potez – u vrijeme kad većina izvođača „lansira“ singl za singlom, oni su objavili dvostruki debitantski album.

Objavljeno 18.05.2015.

Vremeplov

Postoji nešto što je mnogo važnije od svake logike - to je mašta.
Alfred Hitchcock