Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Morrissey izdao DVD

Video: Morrissey izdao DVDJedna od najvećih ikona glazbe i jedan od najzagonetnijih izvođača današnjice - Steven Patrick Morrissey, izdao je, povodom 25 godina karijere, DVD ”Morrissey 25 Live” (Eagle Rock/Menart).

DVD materijal snimljen je tijekom njegovog najintimnijeg koncerta koji se održao u Hollywood High School u Los Angelesu 02. 03. 2013.

Film započinje s fanovima koji govore o odanosti i ljubavi prema pjevaču i njegovom neobičnom odabiru mjesta koncerta, s obzirom na rasprodanu arenu u Staples Centru noć prije.

Ulaznice za 1800 mjesta u školskom gledalištu, rasprodane su u 12 sekundi, a zbog problema sa zdravljem zbog čega je odgodio preostale koncerte, postao i zadnji koncert na turneji u SAD-u.

Ovaj prvi autorizirani DVD u devet godina obuhvaća mnoge klasike Morrisseyjeve bogate karijere i bonus materijal te je svakako nešto što fanovi na smiju propustiti.Osim na DVD-u, ”Morrissey 25 Live” dostupan je i na Blu Rayu.

Objavljeno 05.01.2014.

Vremeplov

Važnost riječkih bendova bila je prije svega njihov značaj u Rijeci odnosno tadašnjoj socijalističkoj i samoupravnoj Jugoslaviji. Krajem sedamdesetih, u vrijeme punka, rad primjerice Parafa i Termita ili ljubljanskih Pankrta zasigurno bi bio zapažen i u Londonu, jer su to bili odlični bendovi u tom žanru.
Goran Lisica Fox, riječki glazbeni promotor