Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: NE – Bend koji je odlučio glasno reći NE lošoj glazbi

Video: NE – Bend koji je odlučio glasno reći NE lošoj glazbi Ovih se dana internetom pojavio zadirkivač koji otkriva novi bend imena NE. Sami se predstavljaju kao grupa momaka i djevojaka koji kažu da zadnjih godina nisu pronašli gotovo ništa zanimljivog ni zabavnog na glazbenoj sceni.

Iz frustracije nedostatka faktora koji bi ih oduševio odlučili su instrumente uzeti u svoje ruke i kreirati glazbu koja će zadovoljiti njihove visoke kriterije. Snimili su debitantski album imena ”Najbolji album glasne i jasne glazbe u 21. stoljeću na Balkanu i šire” koji sadrži 20 pjesama, a sniman je tokom 2014. u Hrvatskoj (Zagreb, Rijeka, Koprivnica), a miksan i postproduciran u Barceloni, Londonu i Los Angelesu.

Izlazak albuma planiran je tokom jeseni 2015. Do izlaska albuma najavit će se video spotovima, audio singlovima i video uradcima koji će sadržavati tekstove pjesama. Album sadrži 20 pjesama za koje će svaku ponaosob biti snimljen video uradak.

Glazbeni kritičari koji su imali imali prilike čuti singl ”Roll End Rock” s kojim se bend predstavlja publici pohvalili su energiju, duhovitost kojom bend zrači te povezali njihov zvuk s utjecajem u stvaralaštvu bendova poput Beck, Foo Fighters, Nine Inch Nails, Rage Against The Machine, Faith No More, TV On The Radio, Grinderman, Nick Cave and The Bad Seeds, Arcade Fire, At The Drive In, Rollins Band, Marilyn Manson, Hives, Jon Spencer Blues Explosion, Pixies, Fugazi, Repetitor, Disciplina Kičme, Atheist Rep, Partibrejkers, Obojeni program, Goribor, Azra, Haustor, Overflow….

Prvi video spot za singl „ Roll End Rock“ djelo je koje spaja animaciju i režiju. Spot je režirao ONK, dok je animacija u spotu djelo Hansa. Glavna uloga u spotu pripala je Evi Leš. Sve novosti o njima možete praiti na njihovim službenim društvenim mrežama od Facebooka, Youtubea do Twittera i dalje…Bend NE su: A1 / glas, buka, zvuk, ples// H2 / bas, prateći glas// K3 /programing, ritam mašinka, gitara//V4 / gitara, prateći glas //M5 / bubanj//N6 / gitara, prateći glas

Objavljeno 09.12.2014.

Vremeplov

S jedne strane riječka scena je vrlo živahna, ali s druge i vrlo alternativna i samodostatna... Mislim da tajna riječkog rocka leži u otvorenosti grada za sve stilove.
Vava Simčić