Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Scarlett Johansson i Pete Yorn ponovno surađuju!

Video: Scarlett Johansson i Pete Yorn ponovno surađuju!Glumica i pjevačica Scarlett Johansson nastavlja graditi svoju glazbenu karijeru pa se tako još jednom udružila s američkim glazbenikom Pete Yornom kako bi snimili novi materijal.

S obzirom na njihove ranije, više no uspješne, suradnje novi je uradak više nego očekivan, a što možemo očekivati na njihovom Ep-u najavili su singlom ”Bad Dreams”.

Najavni singl Bad Dreams dobio je i prateći videospot u režiji legendarne režiserke Sophie Muller, poznate po suradnji s glazbenicima kao što su Beyoncé, Coldplay, No Doubt, Gwen Stefani, Shakira, The Killers...„Bilo je odlično ponovno surađivati sa Scarlett. Snimali smo ’Bad Dreams’ par dana u Los Angelesu, u Spring Street studiju, kod mog starog prijatelja R. Walt Vincenta“, izjavio je Pete Yorn o suradnji sa Scarlett Johansson.

Singl ”Bad Dreams” najava je zajedničkog EP izdanja, koje će nositi naziv ”Apart”, a u Hrvatskoj ga očekujemo 01.06.2018.. Iščekivani EP već sada je dostupan u digitalnoj prednarudžbi putem Google Playa, a naslijedit će zajednički album ”Break Up” Yorna i Johansson, iz 2009. godine.

„Biti u mogućnosti ponovno snimati s Peteom, na potpuno drugačiji način, ali unutar istih kreativnih parametara, za mene je posebno umjetničko iskustvo. Uvijek je zadovoljstvo pjevati s njim jer smatram da se naši glasovi i priče međusobno upotpunjuju“, Scarlett Johansson

Hrvatskoj publici singl je dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.

Objavljeno 02.05.2018.

Vremeplov

Za mene je jedino prihvatljivo da je moja glazba živa i da evoluira. Umjetnik će radije prodavati proces nego produkt.
Peter Gabriel