Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Vlaho - Hrvatski projekt za svjetsko tržište

Video: Vlaho - Hrvatski projekt za svjetsko tržište Mladi i vrlo svestrani Vlaho konačno se vraća svojoj prvoj ljubavi - glazbi. Od formalnog glazbenog obrazovanja i natjecanja u klasičnoj glazbi do kantautorskog rada i profiliranja vlastitog zvučnog identiteta, glazbena karijera je bila i ostala njegova najintenzivnija i najdugovječnija strast.

Nakon upoznavanja i rada s pravom producentskom ekipom, sazreo je trenutak da sve to izađe na vidjelo. Vlaho se glazbom bavi dugi niz godina, svira nekoliko instrumenata i sklada, a najdraža mu je gitara.U polufinalu X Factora premijerno je predstavio pjesmu „Bla Bla“, oduševio publiku i pokazao da itekako ima potencijala za svjetsko glazbeno tržište – za koje već gotovo ima spreman album.

Režiju spota potpisuje poznati srpski glumac Miloš Biković. Uz Vlahu se u spotu pojavljuje i Anđela Jovanović, a sniman je na više lokacija u Beogradu.

Note i stihovi su, kako često kaže, njegova strast i ljubav i bio bi najsretniji kada bi uspio izgraditi svoju glazbenu karijeru. Na pozornici X Factora izazvao je brojne pozitivne reakcije iz cijele regije i pokazao da je svoj glazbeni put započeo na najbolji mogući način.

„Rad s Mirom Vidovićem i producentskom ekipom iz Morris Studija započeo je prije više od godinu dana, te je većina materijala za prvi album već spremna. Nakon ovog slijedit će i drugi singlovi te gostovanja i promocije u inozemstvu već od ove jeseni.“ – rekao je Vlaho pa nastavio

„U ovom konkretnom slučaju, nastup na X-Factoru dogodio se slučajno tako da su producentu spota za pjesmu „Bla Bla“ televizijski urednici u Srbiji predložili moje gostovanje

u tom regionalnom show-u.“

Uz Vlahu, koautori i producenti pjesme su Filip Vidović, Neven Marinac i Gordan Dragić.

Objavljeno 28.07.2015.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)