Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Vlaho - Hrvatski projekt za svjetsko tržište

Video: Vlaho - Hrvatski projekt za svjetsko tržište Mladi i vrlo svestrani Vlaho konačno se vraća svojoj prvoj ljubavi - glazbi. Od formalnog glazbenog obrazovanja i natjecanja u klasičnoj glazbi do kantautorskog rada i profiliranja vlastitog zvučnog identiteta, glazbena karijera je bila i ostala njegova najintenzivnija i najdugovječnija strast.

Nakon upoznavanja i rada s pravom producentskom ekipom, sazreo je trenutak da sve to izađe na vidjelo. Vlaho se glazbom bavi dugi niz godina, svira nekoliko instrumenata i sklada, a najdraža mu je gitara.U polufinalu X Factora premijerno je predstavio pjesmu „Bla Bla“, oduševio publiku i pokazao da itekako ima potencijala za svjetsko glazbeno tržište – za koje već gotovo ima spreman album.

Režiju spota potpisuje poznati srpski glumac Miloš Biković. Uz Vlahu se u spotu pojavljuje i Anđela Jovanović, a sniman je na više lokacija u Beogradu.

Note i stihovi su, kako često kaže, njegova strast i ljubav i bio bi najsretniji kada bi uspio izgraditi svoju glazbenu karijeru. Na pozornici X Factora izazvao je brojne pozitivne reakcije iz cijele regije i pokazao da je svoj glazbeni put započeo na najbolji mogući način.

„Rad s Mirom Vidovićem i producentskom ekipom iz Morris Studija započeo je prije više od godinu dana, te je većina materijala za prvi album već spremna. Nakon ovog slijedit će i drugi singlovi te gostovanja i promocije u inozemstvu već od ove jeseni.“ – rekao je Vlaho pa nastavio

„U ovom konkretnom slučaju, nastup na X-Factoru dogodio se slučajno tako da su producentu spota za pjesmu „Bla Bla“ televizijski urednici u Srbiji predložili moje gostovanje

u tom regionalnom show-u.“

Uz Vlahu, koautori i producenti pjesme su Filip Vidović, Neven Marinac i Gordan Dragić.

Objavljeno 28.07.2015.

Vremeplov

Mislim da je umjetnost u potpunosti nenasilna te da okupira ljudski um kreativnošću, a ne uništavanjem.
Anthony Kiedis (Red Hot Chili Peppers)