Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video. ’’Zvezda jutarnja’’ u New Yorku

Video. ’’Zvezda jutarnja’’ u New YorkuU hiperurbanoj scenografiji New Yorka, u čeličnom zagrljaju metropolisa, natopljen tečnim ludilom Manhattana, snimljen je u osmom mjesecu 2013. spot za pjesmu ”Zvezda jutarnja” s albuma ’’Sintetika’’ (2010) srpskog benda Fetish Beat .

Ova devastirajuća himna lutanja i rastavljenosti, pomno bilježi prebrzo razvodnjavanje akvarela naših života, tripoznih sličica paralelnih stvarnosti, spojenih u jednu beskrajnu samoću. Vrijeme više nema važnost, ostaje huk razmimoilaženja metroa i ubod ljubavi u živom srcu.Na obje strane fronta.

Ovo je peti video singl s Fetish Beat albuma ”Sintetika”. Maestralnu kameru iz ruke odradio je Malcolm XL, underground heroj Upper West Sidea.

Montažu, postprodukciju odradio je Obrad Popović (Beomedija) koji je ujedno bio i korežiser. Za režiju i emociju odgovoran je Branislav Anđelković. Puno su nam pomogli Vlada i Aya iz Brooklyna.

Objavljeno 19.10.2013.

Vremeplov

Moram imati vremena za vježbanje, za skladanje, i vremena za sebe. Također moram naći vremena za život... Nije to tako lako, brate. Ali pokušavam pronaći sreću, i biti sretan iznutra, jer je to veoma važno.
Tommy Emmanuel