Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vulkan - Novo ime na sceni

Vulkan - Novo ime na sceniPredstavljamo vam novo glazbeno ime - Vulkan. Riječ je o bendu sastavljenom od provjerenih glazbenika kojih imaju već zavidan svirački staž, a koji praše žestoki rock.

Nastali su od grupe Trix (3X) koja je djelovala sredinom devedesetih godina. Glavni interes banda je prijateljstvo i prezentiranje kvalitetne bazične rock svirke.

Zlatan Ćehić Ćeha (ex Divlje Jagode), Mario Zidar (Prljavo Kazalište) i Robert Jurčec Muha (Rockheads), dijele slična razmišljanja o stvaranju autorskih pjesama. Udruženim zajedničkim snagama nakon godina sviranja po raznim glazbenim sastavima i nakon brojnih i različitih glazbenih suradnji napokon su odlučili pokrenuti realizaciju ideja koje stoje u ’ladici’ dosta godina.

Ovaj respektabilni trio koji puno obećava izazvat će erupciju na ’uspavanoj’ rock sceni i donijeti svjež zvuk koji će oduševiti ljubitelje dobrog rock’n’ rolla.

U pripremi je njihov materijal koji donosi beskompromisne „proživljene“ tekstove, lakopamtljive melodije s naglaskom na „retro“. Prvi od singlova koji predstavljaju je pjesma ’Rozi’ koja je svojuradijsku premijeru doživjela ovog vikenda na HR 2. u emisiji Glazbeni megahertz autora i urednika Roberta Krupe, a web premijera signla bila je na Mixer.hr-u.

Ovih dana ’Rozi’ kreće put ostalih radio postaja, a uskoro će se za nju snimiti i video spot.

Band trenutno uvježbava repertoar te uskoro kreće sa/live /svirkama po klubovima u Hrvatskoj i regiji.

Ova trojka teško da će na pozornici podbaciti, budući je riječ o skupina rutiniranih glazbenika sposobnoj da na svakom nastupu postigne neprekidni good mood trenutak.

Objavljeno 07.11.2012.

Vremeplov

Nije potrebno određivati - rock pjevačica, blues pjevačica, pop pjevačica, etno, jazz, klasična. Sve je to glazba. Moje pjesme sadrže elemente rocka, popa, klasike i jazza. Ja sam sve to.
Josipa Lisac