Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vulkan - Novo ime na sceni

Vulkan - Novo ime na sceniPredstavljamo vam novo glazbeno ime - Vulkan. Riječ je o bendu sastavljenom od provjerenih glazbenika kojih imaju već zavidan svirački staž, a koji praše žestoki rock.

Nastali su od grupe Trix (3X) koja je djelovala sredinom devedesetih godina. Glavni interes banda je prijateljstvo i prezentiranje kvalitetne bazične rock svirke.

Zlatan Ćehić Ćeha (ex Divlje Jagode), Mario Zidar (Prljavo Kazalište) i Robert Jurčec Muha (Rockheads), dijele slična razmišljanja o stvaranju autorskih pjesama. Udruženim zajedničkim snagama nakon godina sviranja po raznim glazbenim sastavima i nakon brojnih i različitih glazbenih suradnji napokon su odlučili pokrenuti realizaciju ideja koje stoje u ’ladici’ dosta godina.

Ovaj respektabilni trio koji puno obećava izazvat će erupciju na ’uspavanoj’ rock sceni i donijeti svjež zvuk koji će oduševiti ljubitelje dobrog rock’n’ rolla.

U pripremi je njihov materijal koji donosi beskompromisne „proživljene“ tekstove, lakopamtljive melodije s naglaskom na „retro“. Prvi od singlova koji predstavljaju je pjesma ’Rozi’ koja je svojuradijsku premijeru doživjela ovog vikenda na HR 2. u emisiji Glazbeni megahertz autora i urednika Roberta Krupe, a web premijera signla bila je na Mixer.hr-u.

Ovih dana ’Rozi’ kreće put ostalih radio postaja, a uskoro će se za nju snimiti i video spot.

Band trenutno uvježbava repertoar te uskoro kreće sa/live /svirkama po klubovima u Hrvatskoj i regiji.

Ova trojka teško da će na pozornici podbaciti, budući je riječ o skupina rutiniranih glazbenika sposobnoj da na svakom nastupu postigne neprekidni good mood trenutak.

Objavljeno 07.11.2012.

Vremeplov

Što dalje idemo, manja su nam očekivanja. Ja se samo nadam pozivima iz naselja, gradova i sela u kojima ima struje, drugo me apsolutno više ne interesira. Daj nam produžni kabel s pet utičnica da se možemo uštekat’ i pusti nas sat i pol, dva i mi ćemo dati sve od sebe.
Robert Jovanović (Mandrili)