Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zatvaranje 4. Good Vibrations sezone

Zatvaranje 4. Good Vibrations sezoneOvaj četvrtak u Vintage Industrial Baru zatvorit će se 4. sezona programa Good Vibrations, a svečanost će biti obilježena velikim povratkom Ivana Hrvatske, legendarnim rockerom i partijanerom iz dijaspore.

Prije njega će nastupiti Surka Beatbox i Ognjen Čudnoređe, a za DJ pultom dominira Kneža. Karte po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, kod Cibone), a na dan će ako ih ostane koštati 35 kuna. Početak ove nezaboravne fešte je u 20:30.

Ivan Hrvatska stiže direktno s Trinidad i Tobaga via Vancouver zatvorit još jednu Good Vibrations sezonu. Svi znaju tko je Ivan, no red je još jednom ukazati na „čovjeka od slavlja i pjesme, zabavljača i hrvatskog ambasadora dobre volje“, koji je ujedno i vatreni navijač Vancouver Canucksa.

Ivan je nedavno izbacio i novi singl „Ja volim party“, a ovaj nastup bit će i prvi koncert turneje čiji datumi će biti objavljeni uskoro.

Surka Beatbox beatboxa s mikrofonom i loop mašinama pri čemu stvara fraze od kojih nastaje kompletna pjesma. Svaka pjesma je neponovljiva jer nastaje taj tren, te nema nikakvih unaprijed pripremljenih loopova, mp3-ca, cd-a ni sekvencera.

Ognjen Čudnoređe je mastermind benda Čudnoređe, multiinstrumentalist kojeg odlikuje zdrava doza ekscentričnosti i nepredvidivosti na stageu. Od popularnog Ogija očekujte pjesme Čudnoređa u solo varijanti s gitarom, pokoju pošalicu, geg i skeč.

Objavljeno 01.06.2016.

Vremeplov

Pokušavam koristiti svoju glazbu kao stroj kako bi pokrenuo ljude da djeluju - kako bi došlo do promjena.
Jimi Hendrix