Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Album S. Boyle prodan u 410.000 primjeraka u tjedan dana

Album S. Boyle prodan u 410.000 primjeraka u tjedan dana Debitantski album škotske pjevačice Susan Boyle, koja se proslavila nakon nastupa u britanskoj tv-emisiji ”Britain’s Got Talent”, najbrže je prodavan album u Velikoj Britaniji u ovoj godini.

Album ”I Dreamed a Dream” prošle se nedjelje našao na vrhu ljestvice najpopularnijih albuma u Britaniji, a u samo tjedan dana prodan u 410.000 primjeraka, što je najbrža prodaja jednog debitantskog albuma u samo tjedan dana otkad postoji ljestvica najboljih, izvijestila je Official Charts Company.

48-godišnja volonterka u crkvi, čiji je nastup na internetskim stranicama od travnja pregledan više od 300 milijuna puta, postala je velika zvijezda u cijelome svijetu, a gostovala je i u emisijama Jay Lena i Oprah Winfrey.

Njezin uspjeh svi smatraju fenomenom. Nakon pobjede na ”Britain’s Got Talent”, svi su očekivali da će postići velik uspjeh, no ovakav brz uspon na ljestvici prodanih albuma uistinu je nešto posebno, smatraju glazbeni znalci. Album je broj jedan na na australskim i irskim ljestvicama te u SAD-u, u Kanadi i na Novome Zelandu, izvijestio je Corp’s Sony Music.

Objavljeno 05.12.2009.

Vremeplov

Peace!
John Lennon