Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Balade Petrice Kerempuha na Brijunima

Balade Petrice Kerempuha na BrijunimaNa konferenciji za novinare održane prošlog tjedna na Velikom Brijunu, Kazalište Ulysses najavilo je program svoje osme sezone. Sezonu 8. Kazališta Ulysses novinarima su predstavili umjetnički ravnatelj Kazališta Ulysses Rade Šerbedžija, redateljica Lenka Udovički, dramaturginja Tena Štivičić, te dio glumačkog ansambla predstave ’Romeo i Julija 68’. O predstavi ’Kaligula’ novinarima je govorio Darko Stazić, ravnatelj DK Gavella, koje sudjeluje u koprodukciji Pandurove predstave.

Osmu sezonu Kazalište Ulysses počinje predstavom ’Balade Petrice Kerempuha’ u režiji Darka Rundeka i Rade Šerbedžije, koja se ove godine igra na novoj pozornici na Malom Brijunu. Pored nove pozornice, novost je i CD sa songovima iz predstave koji će publika moći kupiti na predstavi.

Balade Petrice Kerempuha na Malom Brijunu igraju 9., 10., 11. i 12. srpnja. Brod iz Fažane polazi u 20.30 sati. Osma sezona Kazališta Ulysses počinje 9. srpnja i završava 24. kolovoza.

Objavljeno 10.07.2008.

Vremeplov

Ne postoji nikakav recept za uspjeh u glazbi. Sjećam se dosta bendova koji su mislili da će ako budu vrhunski svirali nešto i napraviti na sceni. Zatvarali su se u garaže i bjesomučno radili svaki dan probe. Mi to nismo radili. Dođemo na probu, pa ako nam se ne da svirati odemo na pivu. Mislim da je najvažnija zdrava atmosfera u bendu...
Mladen Subošić Suba (Hladno pivo)