Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bloc Party opjevali živu buku metropola

Drugi studijski album grupe Bloc Party imenom ”A Weekend In The City” bit će objavljen 5. veljače 2007. godine. Produciran od Jacknife Leeja i snimljen u Grouse Lodge studiju u Irskoj novi album sadrži kolekciju jedanaest novih pjesama od kojih je ”The Prayer” odabrana za prvi singl.

”A Weekend In The City” inspiriran je interesom vokala grupe Kelea Okerekea za, kako je naziva, ”živu buku metropola”. Album konceptualno i detaljno prenosi osjećaj svakodnevnog života u modernom gradu sa svim svojim prednostima i nedostacima, ali na tipičan i već osvjedočeno uspješan ”Bloc Party” način - pršteći energijom, emocijama i melodijama. Uvijek prisutan problem drugog albuma ”A Weekend In The City” riješava bez previše problema potvrđujući pritom sva priznanja koje su grupa i prvijenac ”Silent Alarm” prigrabili tijekom protekle dvije godine.

Podsjetimo, već objavom albuma (u veljači 2005.) i singla ”Helicopter” Bloc Party su dobili izvanrednu pažnju medija i publike opravdanu kroz slijedeće singlove, poglavito ”Banquet” i ”The Pioneers”. Priča je zaokružena s više od milijun prodanih primjeraka i NME-evom nagradom za album godine. Više na www.blocparty.com.

Objavljeno 11.01.2007.

Vremeplov

U principu... bend profukcionira na onoj najbitnijoj stvari, a to su svirke.
Stanislav Grdaković (Morso)