Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Box-set Milesa Davisa: ukupno 71 disk

Box-set Milesa Davisa: ukupno 71 diskZa izdavačku kuću Columbia Records, Miles Davis je snimio 52 albuma u razdoblju između 1955. i 1975. godine. Mnogi će reći kako mu je to bilo najplodnije razdoblje cijele karijere, a uskoro ćete moći nabaviti box-set sa svim albumima.

10. studenog, Columbia/Legacy će objaviti ”The Complete Columbia Album Collection”, nevjerojatni, box-set sa 70 albuma i jednim DVD-om. Na DVD-u je premijerna snimka ”Live in Europe ’67”, a u velikoj kutiji bit će mjesta i za dosad neobjavljeni live nastup s festivala ’’Isle of Wight’’ iz 1970. godine.

Svaki disk bit će upakiran u mini LP košuljicu i obogaćen bonusima. Ovakvo golemo izdanje prati i knjiga s 250 stranica.

Cijena box-seta će iznositi oko 370 američkih dolara.

Objavljeno 29.09.2009.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj