Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Brand New Heavies u originalnoj postavi

Brand New Heavies objavljuju novi album u originalnoj postavi. Punih deset godina nakon što je ovu američku grupu napustila pjevačica N’Dea Davenport, grupa je ponovno zajedno u punoj postavi, koju osim spomenute pjevačice čine i gitarist Simon Bartholomew, klavijaturist Jan Kinkaid i basist Andrew Love Levy.

Njihov novi album nosi naziv ’Get Used To It’, a planiraju ga za europsko tržište objaviti 16. veljače, no treba napomenuti da je album već objavljen na američkom i britanskom tržištu, gdje je postigao vrlo dobar uspjeh.

Album ’Get Used To It’ obiluje prekrasnim glazbenim ostvarenjima, uz visoku razinu kreativnosti i osjećajnosti - kažu službeni PR-ovci. Posebno se ističu pjesme ’Right On’, ’Love Is’ i ’Don’t Know Why (I Love You)’, čiji je autor Stevie Wonder. Uskoro ćete i sami čuti/saznati više.

Objavljeno 09.01.2007.

Vremeplov

Zapravo sam totalni frik za čitanje, za glazbu i za filmove. Imam veliku kolekciju filmova zato što nemam televiziju već godinama. Ne želim gledati televiziju i čitati neke novine. Jako sam postala izbirljiva i stroga u odabiru. To je neki moj vlastiti ”pokret otpora”.
Nikolina Deranja, novinarka i voditeljica (Radio Rijeka)