Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Catchevi kojima se služe VIS Lollobrigida

Nakon što su na nedavnom natječaju u sklopu Vox Feminae festa izabrani pobjednici koji će sklopiti nove šljokičaste odjevne kolekcije, VIS Lollobrigida će nastupiti u subotu 20. listopada u zagrebačkom klubu Aquarius na partyju ”Sicko Disco” na kojem će uz ostale goste jedna od zvijezda večeri biti i DJ James Holroyd - službeni live DJ velikih electro rockera Chemical Brothersa. Ida Prester ispred benda kratko najavljuje: ”Bit će - mijau!”.

Na MySpace stranicama skupine Lollobrigida ostavljena je mogućnost fanovima da između četiri nove ponuđene pjesme izaberu prvi singl s nadolazećeg drugog studijskog albuma koji cure upravo završavaju: ”Mister Yuppie””Mona The Girlbuster””Lollobrigida Inc. feat Druna””Mister Right Mister Wrong” Neka Vas ne zbune naslovi pjesama na engleskom - to je samo catch kojim se Ida voli služiti, ali sve pjesme su na hrvatskom.

Djevojke trenutno finaliziraju spremiti materijal za drugi studijski album, nasljednik pop, trash, disco, pulp prvijenca ”Cartoon Explosion”, objavljenog prije godine i pol dana. Više šarenog ludila naći ćete na www.lollobrigida-girls.com.

Objavljeno 19.10.2007.

Vremeplov

Ovo što se sada događa je video rock, moglo bi se reći ”You Tube rock”, i to se događa već duže vrijeme, a bavi se više tim nekim ukrasima nego - suštinom stvar.
Koja (Disciplin A Kitschme)