Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Colour Haze u MIKK-u

Colour Haze u MIKK-uU slovenskom klubu MIKK s adresom Trubarjev drevored 4, Murska Sobota koncert će održati 19. 02. 2010. godine dva nadasve zanimljiva benda.

Colour Haze su moderan/psihodelični/retro/acid rock trio. Nastali po uzoru na klasične bendove poput Cream, Jimi Hendrix Experience,Grand Funk Railroad s primjesama Can, Tangerine dream i Motorpsycho.

Članovi rođeni između 1968.-1974, osnovali su band ranih 90-ih u Munchenu, Njemačka. Trenutna postava postoji od 1999. Više od desetljeća u optjecaju ovaj band kuje znanje kroz prizmu tihe revolucije.

Ovi vrhunski glazbenici svoj su originalni izričaj uspjeli utopiti u savršen kalup koje nerijetko rezultira pravim ’’soničnim’’ iskustvom. Svaki im je nastup iskustvo za sebe. Nerijetko se dešava da band ’’odluta’’ u totalno improvizirane, jam verzije vlastitih pjesama ne gubeći niti malo na izvedbi, dinamici i atmosferi.

S hrpom odsviranih koncerata i 9 izdanih albuma stekli su kultno sljedbeništvo i poštovanje fanova, svih relevantnijih promotera, medija i festivala.

Redoviti su gosti Duna Verde Jam-a i Roadburn festivala te su se potvrdili kao jedan od vodećih i priznatijih rock sastava u Europi.

Zagrebački bend Stonebridge je psihodelični, trance Rock band sastavljen od četvorice individualaca. Više od deset godina svoje su glazbeno znanje kovali po raznim bendovima (Good Day To Die, Igut, Chang FFos, Bastinado) snimali, izdavali albume i turirali posvuda. Kao Stonebride predstavili su se svijetu u zimu 2005.

U početku zamišljen kao instrumentalni trio, ubrzo im se pridružio vokal toliko specifičan da više nije bilo niti govora o povratku na staro. Nastupni e.p. od 3 pjesme (Smile & Shine, 2006.) te prvi dugosvirajući album izdan na CD i vinil formatu (Inner Seasons, Setalight.records, 2008.) omogućio im je da se uživo dokažu pred domaćom i europskom publikom, svirajući po klubovima te kultnim festivalima.

Nastupi su im donijeli etiketu ’’kao bend koji morate gledati uživo ponovno i ponovno’’. Brojka od skoro 100 koncerata odsviranih u nešto više od 2.5 godine, učvrstila je Stonebride kao beskompromisan te kritički prihvaćen, glasan Rock bend. Upornost, posvećenost i kvaliteta ovih momaka pohvaljena je odličnim kritikama live nastupa, recenzijama albuma i njihovoj mogućnosti da se prilagode bilo kojem okolišu u kojem se god našli.

Također su dijelili stage-ve sa ponajboljim, međunarodnim imenima različitih žanrova.
Njihov zadnji glazbeni uradak je mixan i masteriran u USA od strane legendarnog producenta Billy Andersona, čovjeka poznatog po svojoj reputaciji i suradnji sa mnogobrojnim glazbenim velikanima.

Momci se trenutno pripremaju za snimanje novog albuma koji bi trebao izaći nešto prije njihova odlaska na jednomjesečnu europsku turneju. Turneja počinje krajem travnja te će obuhvatiti Makedoniju, Grčku, Italiju, Švicarsku, Francusku, Njemačku, Belgiju, Švedsku, Dansku, Norvešku, Austriju i Sloveniju

Objavljeno 18.02.2010.

Vremeplov

Vjernik sam. Ne idem u crkvu. Ne pripadam niti jednoj određenoj religiji, ali vjerujem u Boga. Ne bih mogao pisati ono o čemu pišem i biti kreativan bez određenog oblika vjerovanja.
Nick Cave