Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Darkwood Dub i Jarboli u Tvornici kulture 13.10.

Dobra svirka zagarantirana je u subotu, 13. listopada, kada će u zagrebačkoj Tvornici nastupiti Darkwood Dub i Jarboli. Darkwood Dub predstavnici su novog balkanskog undergrounda koji svojom odličnom mješavinom rocka, duba, reggaea i elektronike konstantno osvajaju brojnu publiku u nas. Od osnivanja, objavili su šest albuma; ”Paramparčad” (1993.), ”U nedogled” (1996.), ”Trainspotting”(1997.), ”Elektropionir” (2000.), ”Život počinje u tridesetoj” (2002.), ”O danima” (2004.).

Prije koncerta Darkwood Duba očekuje vas nastup beogradskog benda Jarboli, koji iza sebe imaju dugotrajnu glazbenu karijeru. Iako su već gostovali u Zagrebu, koncert u Tvornici je prva velika prilika da za predstavljanje njihove glazbene ideje zagrebačkoj publici.

Objavljeno 11.10.2007.

Vremeplov

Volim Rijeku i rado i često dolazim u vaš grad jer mi je Rijeka jedan od najdražih i najživahnijih gradova u Hrvatskoj. Ne samo zbog jako aktivne i atraktivne glazbene, pogotovo rock scene i drugih kulturnih zbivanja, što je jako interesantna stvar za svakog novinara koji se bavi glazbom, nego i zbog duha stanovništva koji meni izuzetno odgovara. Rijeka je jedini grad, ne samo u Hrvatskoj, koja je artikulitrala rock kao gradski brand, kao dio gradskog identiteta.
Ante Batinović, novinar i glazbeni kritičar