Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Debi izdanje obrada jugoslavenskih šlagera

Mildreds je skupina prokušanih instrumentalista znanih i kao Transhistria Ensemble kad nastupaju uz Tamaru Obrovac. Bez nje se zovu Mildreds i imaju još ponekog člana i pjevačicu koja izvodi stare šlagere i pop pjesme popularne u Jugoslaviji svojedobno.

Jedan od ključeva benda je bubnjar Krunoslav Levačić koji objašnjava svojim karakteristično šaljivim tonom zašto se zovu Mildreds: ”Ona ima uvijek svježe natapiranu frizuru, malo prenaglašenu ali nikako vulgarnu šminku, odjeva se obično u kostime od tweeda sa klasičnim engleskim kariranim uzorkom, nosi najlon čarape boje lutaka iz izloga a na nogama ima tamno smeđe cipele oblih vrhova, srednje visokih peta sa remenčićem i kromiranom kopčicom. Što se njenog duha tiče, vrlo je energična, pomalo hiperaktivna u nekim situacijama, sklona religiji i to što tradicionalnijem. Razmišljanja i stavovi su joj formirani vrlo rano u roditeljskom domu i od tada su isti, pomalo okoštali. Kako smo mi jako različiti od gornjeg opisa, šaljivo si nadjenusmo ovo krasno ime.”

Album skupine Mildreds je objavljen u nakladi Aquarius Recordsa, a zove se ”Brisači prašine”.

Objavljeno 27.02.2007.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash