Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dobar glas prati Good Name

Gitarski rifovi plodna su pozadina za melodični, i na momente, melankolični vokal pjevača Ferija, koji svojom osebujnošću daje pjesmama upečatljiv zvuk i specifičnu atmosferu. Pjesme su prožete socijalnom i ljubavnom tematikom u rasponu od poletne ska-poskočice ’Hollywood’ (koja je ujedno i izabrana za prvi službeni singl, te uz koju izlazi i video uradak), pa do malo čvršće ’Poleti’, kao i naslovne ’Moje Riječi’, te hitoidne ’Put’…. Uz „rokerskije“ stvari, album podcrtavaju i dvije balade, osebujna i pomalo filmska ’Jutra’, te lijena downtempo ’Sparan dan krajem mjeseca lipnja’.

Potraga za čvrstim zvukom i melodičnošću osigurala je bendu privrženost zahtjevnije rock publike, kao i široke mainstream populacije, što je vidljivo i iz posjećenosti koncerata!!! Šest godina nastupa grupe God.Name diljem Istre, Hrvatske (i šire) stvorilo je jednu malu, ali iskrenu grupu simpatizera koja je uz band od njegovih samih početaka. Zbog toga, bend je puno pažnje posvetio njima (kao i ostalim potencijalnim fanovima), a posebno onima koji upoznaju bend preko Interneta… Tako da na God-name.com možete naći mnoštvo slika, podataka i štošta drugo.

Objavljeno 22.02.2007.

Vremeplov

Naravno da je teško. Zašto bi i bilo lako? Za ono što se voli treba se i boriti. Ma šta... sve su profesije teške. Dobro, ovo naše je posebno teško, al’ ko nam je kriv da smo to odabrali. Sami smo se odlučili i što sad... zašto da kukamo? Treba šutjeti i raditi!
Drago Mlinarec (na pitanje: da li je profesija muzičara posao za manijake - 1979)