Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Fatboy Slim @ Umag

Fatboy Slim @ UmagUmagination i Beck’s prvi puta dovode legendu svjetske elektronske scene Fatboy Slima u Hrvatsku. Nastupit će u Umagu 28. svibnja u sklopu programa Beck’sperience, koji na domaću scenu dovodi vodeća imena elektronske glazbe.

Prvi promotivni kontingent od 1500 karata već je rasprodan pa je u prodaju pušteno još 1000 karata po promotivnoj cijeni od 125 kuna, a nakon što i ta količina bude prodana, karte će se prodavati po cijeni od 160 kuna. Velik broj prodanih karata potvrđuje ogroman interes za njegov nastup pa se očekuje da će se na stadionu Stella Maris okupiti publika iz svih dijelova Hrvatske te iz regije, uključujući Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Mađarsku, Austriju i Italiju.

Fatboy Slim je britanski DJ i producent te pionir elektronske plesne glazbe čiji su nastupi znali privući i više od 200 000 ljudi, poput već legendarnog nastupa na Brighton Beachu i Beach Boutique performansa u Brazilu i Australiji. Na stadionu Stella Maris će predstaviti svoj legendarni DJ stil koji mu je donio titulu kralja elektronskog beata, a njegov nastup bit će popraćen vrhunskim scenskim efektima, light showom te video projekcijama. Fatboy Slim u Hrvatsku dolazi s pratećom ekipom na sam dan nastupa privatnim zrakoplovom, a odsjest će u predsjedničkom apartmanu hotela Kempinski Adriatic, jednog od najboljih hrvatskih hotela s 5 zvjezdica.

Umag je najmanji grad u kojem će Fatboy Slim nastupiti u sklopu turneje tijekom 2010. godine, što jamči da će njegov nastup biti poseban i nezaboravan. UMAGINATION i Beck’s organizirali su i niz zbivanja za sve one koji će u Umagu ostati i tijekom vikenda*. UMAGINATION planira i ubuduće organizirati gostovanja vodećih svjetskih DJ-a u Umagu i učiniti ga prepoznatljivom lifestyle destinacijom i središnjom pozornicom plesne glazbe u Hrvatskoj.

Objavljeno 24.05.2010.

Vremeplov

Danas svatko piše, novinari su priglupi, nemaju podloge, nisu educirani, mediji zatupljuju ljude. Let 3 je tu da lupanjem kurca po čelu krijepi i osvješćuje napaćeni narod. To nam uspijeva i zato se tome veselimo.
Damir Martinović Mrle (Let3)