Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Frenki na Cultura Urbana festivalu!

Frenki na Cultura Urbana festivalu!Jedan od najboljih repera na ovim prostorima - Frenkie, predstavit će svoj novi album ”Protuotrov” u glavnom gradu Španjolske, Madridu. Tamo će 15. 05.2010. nastupiti na poznatom Cultura Urbana festivalu koji svake godine okupi preko 15 000 posjetitelja.

Festival se održava u tamošnjoj Telefónica areni, a između ostalih nastupit će Afrika Bambaataa i Raekwon (Wu-Tang Clan). Na festivalu će se osim koncerata održati i natjecanja u poznatom reperskom nadmetanju (battle), ekstremnim sportovima, breakdanceu, graffitima itd.

Organizatori festivala prepoznali su Frenkija kao izvođača vrijednog pažnje na nedavno održanom velikom europskom okupljanju urbanih glazbenika u Bruxellesu pod nazivom ”Diversidad”.

To veliko glazbeno okupljanje, pod pokroviteljstvom Europske unije, okupilo je čak dvadeset najboljih urbanih glazbenika iz Europe, među kojima je bio pozvan Frenkie, te Remi i Shot iz Elementala. Tom su prilikom u desetodnevnom druženju snimili zajednički album i dokumentarni film, a sve u svrhu spajanja kultura i urbanih izvođača iz cijele Europe.

Objavljeno 15.05.2010.

Vremeplov

Da li sam bio kod psihijatra? Ne, mada sam siguran da me smatraju zanimljivim slučajem. Kad god ih slučajno sretnem postavljaju mi mnoga pitanja.

Neil Young