Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Frenki na Cultura Urbana festivalu!

Frenki na Cultura Urbana festivalu!Jedan od najboljih repera na ovim prostorima - Frenkie, predstavit će svoj novi album ”Protuotrov” u glavnom gradu Španjolske, Madridu. Tamo će 15. 05.2010. nastupiti na poznatom Cultura Urbana festivalu koji svake godine okupi preko 15 000 posjetitelja.

Festival se održava u tamošnjoj Telefónica areni, a između ostalih nastupit će Afrika Bambaataa i Raekwon (Wu-Tang Clan). Na festivalu će se osim koncerata održati i natjecanja u poznatom reperskom nadmetanju (battle), ekstremnim sportovima, breakdanceu, graffitima itd.

Organizatori festivala prepoznali su Frenkija kao izvođača vrijednog pažnje na nedavno održanom velikom europskom okupljanju urbanih glazbenika u Bruxellesu pod nazivom ”Diversidad”.

To veliko glazbeno okupljanje, pod pokroviteljstvom Europske unije, okupilo je čak dvadeset najboljih urbanih glazbenika iz Europe, među kojima je bio pozvan Frenkie, te Remi i Shot iz Elementala. Tom su prilikom u desetodnevnom druženju snimili zajednički album i dokumentarni film, a sve u svrhu spajanja kultura i urbanih izvođača iz cijele Europe.

Objavljeno 15.05.2010.

Vremeplov

Ja sam pravi buntovnik s razlogom.
Nina Simone