Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Garbage definitivno otišli u povijest?

Novi singl Garbagea ”Tell Me Where It Hurts” bit će uključen na njihov best of ”Absolute Garbage” koji će biti objavljen sredinom srpnja. Kompilacija će se sastojati od dvostrukog CD izdanja, te jednog DVD-a. Na prvom CD-u bit će posloženi najveći hitovi, na drugom će biti razni remiksevi pjesama koje su radili UNKLE, Massive Attack, The Crystal Method, Timo Maas i The Neptunes, dok će DVD sadržavati 15 video brojeva grupe uz nekoliko live snimaka i ’scena iza pozornice’.

Najavni singl ”Tell Me Where It Hurts” biti će objavljen već početkom srpnja, a sadržati će nekoliko različitih izdanja od kojih svako ima različitu b-stranu. Na 7-inchom vinilu bit će postavljene pjesme ”Bad Boyfriend (Sting Like A Bee remix)” ili ”All The Good In This Life”, dok će za CD singl biti objavljena ”Betcha”. Spot za novu pjesmu je režirala Sophie Muller, a počeo se vrtjeti prošlog tjedna.

Bend je stagnirao od 2005. do siječnja ove godine kada se okupio za dobrotvorni koncert u Glendaleu, a daljna mu budućnost nije baš svijetla jer je frontmenica Shirley Manson najavila samostalnu karijeru. Čini se da su Garbage definitivno otišli u povijest.

Objavljeno 07.06.2007.

Vremeplov

Nitko osim nas samih ne može osloboditi naše misli... govorite djeci istinu.
Bob Marley