Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Gile na Interliberu!

Gile na Interliberu!Prosinac je mjesec darivanja, a bolji rođendanski poklon od novog albuma povodom 30-te obljetnice zaista ne možemo zamisliti. (Foto: Branislav Rašić)

Električni orgazam je bend koji već 3 desetljeća opstaje, stvara, svira, dobro se zabavlja, mijenja i dokazuje kako je kemija među njima postojna i kako još uvijek znaju raditi prave stvari.

’’To što vidiš to i jeste’’ 10-ti je po redu studijski album benda čije se prošireno izdanje očekuje u prosincu ove godine. Pjesme obojane rockom, bluesom i soulom namjerno su ostavljene da ’’odleže’’ nekoliko godina prije objavljivanja.Bend kaže da im se nigdje nije žurilo... A mi nismo mogli dočekati!’’

Prije službene promocije koju najavljujemo za posljednji mjesec ove godine, Gile je odlučio podržati objavu knjige ’’Bez rocka trajanja’’ Anđela Jurkasa u kojoj je i sam ostavio pisani trag.

”Gile je jedna od centralnih figura beogradskog rock and rolla. Od novovalnih početaka do današnjih rock srastanja ostao je prepoznatljiv kao lik čije su stvari podsjećale na neka dobrovoljna okupljanja, neke hedonističke pizdarije, na neke sulude tulume. Rječju, čovjek čija je glazba, pogotovo u periodu Osamdesetih odgovarala onom što sam shvaćao pod
terminom - dobra zabava. Plus potpisuje komade glazbe zbog koje je Anica Dobra stala pred mikrofon u ”Kako je propao rokenrol?”, a to je podatak koji će tadašnjem školarcu značiti puno mokrih snova i tuširanja s dozivanjem u misli njenih putenih usana...Nezaboravno.” - objasnio je Anđelo gostovanje vođe Električnog orgazma na svojoj promociji.

Posjetite zato u subotu u 14:00 Interliber na Zagrebačkom Velesajmu, pravac Paviljon 6, prelistajte knjigu i saznajte sve o Orgazmu i novom ’’To što vidiš to i jeste’’ albumu!

Objavljeno 13.11.2010.

Vremeplov

Ne trebam drogu da bi učinio svoj život tragičnim.
Eddie Wedder (Pearl Jam)