Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Gramophonedzie - regionalni pobjednici

Gramophonedzie - regionalni pobjedniciDvomjesečnom isčekivanju je kraj! Dobitnici ovogodišnje nagrade za najboljeg regionalnog izvođača u 2010. godini, odnosno Best Adria Act, su Gramophonedzie!

Marko Milićević, poznatiji kao Gramophonedzie, pobjedio je u jakoj konkurenciji u kojoj su se našli Edo Maajka, Gibonni, Leelojamais i Negativ.

Ipak, glasanju nije kraj. Gramophonedzie se kao regionalni pobjednici sada nalaze u utrci za nagradu Best European Act, zajedno s drugih 20 regionalnih pobednika, a glasanje je već počelo na siteu www.mtvema.com i trajat će do 4. studenog.

Marko se tako našao rame uz rame sa svjetskim i regionalnim zvijezdama kao što su Inna, Marina and the Diamonds, Dima Bilan, Sakis Rouvas, Enrique Iglesias i Swedish House Mafia.

MTV će 4. studenog objaviti spisak od 5 izvođača s najviše glasova dok će pobjednik u kategorjiji Best European Act biti proglašen 7. studenog.

Spisak izvođača koji će nastupiti 7. studenog u Madridu svaki dan se proširuje a za sada je potvrđeno da će na dodjeli nastupiti Shakira, King Of Leon, Linkin Parka, Katy Perry, Kid Rock, Plan B i Kesha. Dodjelu nagrada vodit će poznata holivudska glumica Eva Longoria.

Poznat kao jedan od najprestižnijih glazbenih događaja, ovogodišnji MTV EMA spektakl će se održati u Madridu. Ovo je drugi put u 17-godišnjoj povijesti ove nagrade da je Španjolska domaćin; prvi put je to bilo u Barceloni 2002. Madridska dodjela nagrada MTV EMA 2010. će se održati u nedjelju, 7. studenog 2010.

Ne propustite glasati i podržite Gramophonedzie na www.mtvema.com do 4. studenog.

Objavljeno 19.10.2010.

Vremeplov

ZERP je bija realnost koja je trebala bit provedena, jer izlov ribe u mediteranskom bazenu je nategnut na 37% više nego što bi trebalo da se fond riba obnavlja.
Fran Tomašić (Kopito)