Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Još malo funny pleksanja do B-52’s

Iako je njihov povratnički album, prvi nakon 16 godina diskografske pauze, bio najavljen za kraj ovog mjeseca, zbog izuzetnog interesa medija za bendom, njihova diskografska kuća Astralwerks odlučila je pomaknuti njegov izlazak za tri tjedna i to na 14. travnja. Kako se američki dio pretpromocije odužio The B-52s su tek prošli vikend uspjeli snimiti spot za aktualni singl i naslovnu pjesmu sa novog albuma, a premijeru istoga možemo očekivati kroz nekoliko tjedana.

Uz brojne promotivne obveze The B-52s će se prije izlaska ploče pojaviti u dva popularna američka tv showa - ’The Tonight Show With Jay Leno i The Ellen Degeneres Show.

Album ’Funplex’ već je osvojio svjetske glazbene kritičare koji u svojim pohvalnim osvrtima daju snažnu podršku povratku popularne američke skupine, a iz hrpe već objavljenih recenzija izdvajamo vam nekoliko ponajboljih:’Funplex zvuči onako kako bi album B-52s i treba zvučati - surf-rock gitarski rifovi, ženske vokalne harmonije, zabavni tekstovi točnije sve skupa kao lukavi poziv na nabrijanu razularenu pijanku.

I članovi benda slažu se da je ovo zvuk budućnosti B-52s, suvremen, ali istovremeno prepoznatljiv svima koji su obožavali i satima plesali uz klasike poput ’Love Shack’, ’Roam’ ili ’Rock Lobster’. ’Funplex’ je novi klasik benda bez čije bi fuzije punka, new wavea i fifties rocka bilo teško zamisliti glazbeni krajolik današnjice i sada ga već s nestrpljenjem iščekujemo.

Objavljeno 07.03.2008.

Povezani članci

Vremeplov

Peace!
John Lennon