Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Joss Stone - ’’Colour Me Free’’

Joss Stone - ’’Colour Me Free’’Britanska soul pjevačica Joss Stone objavit će novi album nazvan ’’Colour Me Free’’, 20. listopada, prvo u Americi, a nakon toga, 2. studenog i u ostatku svijeta. Album najavljuje novi singl ’’Free Me’’.

Album je sniman u Mama Stone’s koncertnoj dvorani u Wellingtonu koji je u vlasništvu njezine majke. Uz Jonathana Shortena i Conner Reevesa s kojima je radila i na platinastom ’’Mind, Body & Soul’’ albumu, koprodukciju potpisuje i sama Joss Stone.

’’Album je vrlo sirov, nastao je kroz jam-session mene i grupe glazbenika i autora. Bez diktiranja i pritisaka. Bio je to prirodni proces u kojem je svakom od glazbenika dana sloboda da stvori vlastiti zvuk. To je iskren i točan prikaz mene kao umjetnika i osobe kakva sam sada. Zaista sam ponosna na album i uzbuđena što će ga ljudi imati priliku čuti’’ – rekla je 22-godišnja kantautorica.

Ovaj eklektičan mix popa, soula, R&B-ja, funka, hip hopa i gospela nudi i gostovanja brojnih glazbenika, između ostalih i Jeff Becka i Sheile E. na ’’Parallel Lines’’, Raphael Saadiqua (producenta ’’Introducing Joss Stone’’ albuma) na ’’Big Ole Game’’, repera Nasa u ’’Govermentalist’’, te saksofonista Davida Sanborna u ’’I Believe In To My Soul’’.

Joss Stone je prodala preko 8 milijuna albuma do sada, a bila je i četiri puta nominirana za Grammy, te tri puta za Britt Awards.

Objavljeno 06.10.2009.

Vremeplov

Za mene je jedino prihvatljivo da je moja glazba živa i da evoluira. Umjetnik će radije prodavati proces nego produkt.
Peter Gabriel