Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kako zvuče novi The Brand New Heavies

Grupa The Brand New Heavies nedavno je objavila singl ’I Don’t Know Why I Love You’, s aktualnog albuma ’Get Used To It’. Što reći o utisku koji ostavlja novi album ove grupe?

Riječ je o još jednom visoko stiliziranom ostvarenju u kojem se Heavisi dijelom drže ’provjerenih’ stilskih idioma, ali unutar toga se na trenutke pojavljuju vrlo zanimljiva nova rješenja. The Brand New Heavies još uvijek propitkuju svakodnevnicu i u glazbenom i u tekstualnom segmentu pitajući se koliko smo svi skupa sretni u današnjem svijetu, istodobno nudeći nam prilično optimističan stav - okrenut u smjeru što vodi oslobađanju od starih predrasuda, duboko ukorijenjenih isključivosti i zapravo svemu što nas vodi slobodi, veselju…

Njihova je glazba zadržala prepoznatljivi zvuk, ali kad govorimo o tekstualnom dijelu, čini se da su Heavisi pronašli novu inspiraciju. Instrumenatlno i vokalno na svjetskoj razini, ovaj album bi u svakom slučaju - svakako trebalo preslušati.

Objavljeno 02.03.2007.

Vremeplov

Da li slušam radio? Ja liježem u 6 ujutro i budim se u 3 popodne. Onda idem u studio, sačekam dečke i udahnem svjež zrak ponovo tek u 6 ujutru kada ih otpratim do kapije. Ja nemam vremena za slušanje radija i ne vjerujem da time mnogo gubim.
Frank Zappa