Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kako zvuče novi The Brand New Heavies

Grupa The Brand New Heavies nedavno je objavila singl ’I Don’t Know Why I Love You’, s aktualnog albuma ’Get Used To It’. Što reći o utisku koji ostavlja novi album ove grupe?

Riječ je o još jednom visoko stiliziranom ostvarenju u kojem se Heavisi dijelom drže ’provjerenih’ stilskih idioma, ali unutar toga se na trenutke pojavljuju vrlo zanimljiva nova rješenja. The Brand New Heavies još uvijek propitkuju svakodnevnicu i u glazbenom i u tekstualnom segmentu pitajući se koliko smo svi skupa sretni u današnjem svijetu, istodobno nudeći nam prilično optimističan stav - okrenut u smjeru što vodi oslobađanju od starih predrasuda, duboko ukorijenjenih isključivosti i zapravo svemu što nas vodi slobodi, veselju…

Njihova je glazba zadržala prepoznatljivi zvuk, ali kad govorimo o tekstualnom dijelu, čini se da su Heavisi pronašli novu inspiraciju. Instrumenatlno i vokalno na svjetskoj razini, ovaj album bi u svakom slučaju - svakako trebalo preslušati.

Objavljeno 02.03.2007.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison