Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kisha predstavlja novi singl!

Kisha predstavlja novi singl! Anđa Marić, ovih dana zajedno sa svojom grupom Kisha predstavlja novi singl ”Harom Év”, sa njihovog posljednjeg albuma ”A Nyar”.

Za novi singl Harom Év, ovaj tjedan snimit će se i spot koji će biti pola animirani, a pola igrani. Riječ je o djevojčici koja živi u slici i u potrazi za srećom pobjegne iz nje.

”Slijedeći petak Kisha snima novi video spot za pjesmu ’Három év’ (što znači ’3 godine’) u jednom starinskom stanu s dušom koji je baš u stilu scenografija s naših koncerata.

Režiserka spota je Živa Moškrič, diplomirana dizajnerica i vizualna umjetnica koja je zanat kovala u Londonu gdje je i magistrirala. Tamo je radila na mnogim velikim britanskim online kampanjama gdje je radila sa animacijama.

Spot će biti pola igran, pola animiran i to je sve što mogu za sada reći o njemu jer je naša filozofija da svakom umjetniku s kojim surađujemo dajemo otvorene ruke da napravi svoju viziju naše pjesme.

Pjesmu su odabrali naši fanovi i prijatelji. Autorica teksta sam ja i ona je jedna od prvih pjesama nastalih za projekt Kisha i meni je jako draga jer je vrlo osobne naravi i pjeva o nadi. Kako sam okorjeli optimist, refren pjesme je na neki način lajtmotiv mog života.” - rekla je Anđa.

Objavljeno 04.02.2010.

Vremeplov

Ako u bivšim socijalističkim zemljama postoje ljudi bez tradicije stvarnog sudjelovanja i autonomnog kritičkog sudjelovanja... onda imamo problem.
Elvio Baccarini, riječki filozof