Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

KT Tunstall se vraća na scenu

Nakon multiplatinastog albuma ”Eye To The Telescope”, KT Tunstall vraća se na scenu novim albumom ”Drastic Fantastic”, najavljenim za 10. rujna.

U posljednje dvije godine KT Tunstall sa svojim je prvijencom obišla svijet, postavši pritom jedna od najcjenjenijih kantautorica na sceni. Novi album ”Drastic Fantastic” , koji KT etiketira kao ’gitaristički nabrijan i vrlo sexy’, donosi ponovno suradnju s producentom Steve Osbournom ( U2, Happy Mondays, New Order ), dok je za mix bio zadužen Michael H. Brauer ( Coldplay, The Rolling Stones, My Morning Jacket ).

Neke od novih pjesama KT Tunstall već je predstavila uživo, a u eter je već pušten novi singl ’Hold On’. Posebno popraćen bio je njezin sjajan nastup u New Jerseyu na Live Earth koncertu, gdje je nastupila uz rame s izvođačima kao što su The Police, Smashing Pumpkins i Kanye West. Nakon osvojenih Brit nagrada, Ivor Novello nagrade i nominacije za Grammya, s novim albumom KT Tunstall radi novi korak naprijed. ”Drastic Fantastic” novo je poglavlje u tom razvoju.

Objavljeno 10.08.2007.

Povezani članci

Vremeplov

Mene iznenađuje da mladi ljudi ne nalaze dovoljno provokacije u ovom vremenu u kome živimo da bi stvorili nešto što je zanimljivo i drugačije. Ima tu i tamo nekih pokušaja ali to ne dobacuje na žalost previše daleko.
Zoran Vulović Vule, intervju za RiRock.com