Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Linkin Park: ”Imamo tonu novog materijala!”

Linkin Park: ”Imamo tonu novog materijala!”Mike Shinoda, reper, tekstopisac i producent Linkinovaca, neumorno stvara te je bend pretprošlog tjedna u Los Angelesu počeo snimati novi album kojem prethodi multiplatinski album ”Minutes to Midnight”.
”Nisam prestao pisati od zadnjeg snimanja”, kaže Shinoda, te nastavlja ”U studiju su vidjeli stvari na računalu. Imam mnogo materijala, a znam da i ostali dečki imaju gomilu stvari također.Bit će zabavno!”

Slijedeći studijski album će se najvjerojatnije pojaviti u 2009. godini, no prije toga, 29. studenoga ove godine, Linkin Park će pustiti ”Road To Revolution” CD/DVD snimku uživo, koja je održana ove godine u Nacionalnoj kuglani Milton Keynes pored Londona.

Shinoda je potvrdio da je nedavno napravio snimku za Cypress Hill, a sramežljivo je pričao o drugom projektu na kojemu radi: tajanstvenom online music videu, nazvanom “Barack Your World”, koji je pripisan bendu pod imenom White Pegacorn.


Objavljeno 20.11.2008.

Vremeplov

Gotovo svaka vrsta popularne glazbe ima svoj etički, a ne samo estetski sklop, jer tekstovi pjesama, pojavnost izvođača, njihov svjetonazor, statusni simboli, mjesta na koja izlaze i moralni kodeks često su jednako bitni koliko i sama glazba.
Aleksandar Dragaš, novinar i rock kritičar