Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Luky zatvara trilogiju albuma

Nakon ljetnog singla „Daleko“ za kojeg je realiziran i video broj, Luky svoj aktualni album „V.I.T.R.I.O.L.“ zatvara sa, po mnogima ponajboljim singlom, pjesmom „Arti“. Ovaj višestruko talentirani umjetnik nedavno je ostvario svoj dugogodišnji cilj – osnovao je Zakladu za djecu ARARITA. Ovo je zadnji singl s albuma i zatvara album, tj. daje uvid u samu srž ne samo Vitriola već i cijele trilogije započetu s Araritom. Arti su ujedno i glavna misao albuma.

Lukyjevi budući planovi su posvetiti se pokretanju konkretnih akcija Zaklade za djecu Ararita i pokušati koncertnom turnejom što više promovirati njeno djelovanje, čime bi se razni subjekti potaknuli u ulaganje sredstava u fondove Zaklade. Nakon ljeta kreće u snimanje trećeg dijela trilogije, veliko finale, a do tada se nada i nizu nastupa s klapom Iskon.

Podsjećamo vas na Lukyjev nastup sa klapom Iskon u unplugged aranžmanu na 4. Danima multimedije u splitskom Profile Megastoreu u petak, 22. veljače, u 19:00 h prizemlje.

Objavljeno 21.02.2008.

Vremeplov

Među mnogim stvarima po kojima je Rijeka posebna, riječka glazbena scena zauzima veliko i važno mjesto. Ona nije samo stvar glazbe, ona je postala dio riječkog stila života i načina razmišljanja.
Vojko Obersnel, gradonačelnik Rijeke