Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Malezija ne voli Guinness

Malezija ne voli Guinness Malezijska vlada zabranila je muslimanima odlazak na koncert američkih hip hop zvijezda Black Eyed Peas idući mjesec jer ga sponzorira irski proizvođač piva Guinness.

Black Eyed Peas nastupit će 25. rujna u zabavnom parku u blizini Kuala Lumpura u sklopu svjetskog obilježavanja 250. godišnjice najpoznatije Guinnessove pivovare u Dublinu.

Koncert u Maleziji otvoren je samo za nemuslimane starije od 18 godina, objavljeno je na službenoj internetskoj stranici koncerta.

Dužnosnik Ministarstva informiranja, komunikacija i kulture rekao je u četvrtak da koncert u normalnim okolnostima uopće ne bi bio dopušten jer vladini propisi ne dopuštaju tvrtkama koje proizvode alkohol da sponzoriraju koncerte.

Objavljeno 08.09.2009.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com