Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mildreds live @ radio Pula

Mildreds live @ radio PulaMildredsi će danas, s početkom u 20 sati održati live koncert na Radio Puli! Da pretjerano ne pišem zašto ovako kasno javljamo ovu vijest pročitajte u potpunosti mail koji smo dobili….


Dragi naši, sutra imamo koncert na Radio Puli. Zašto tek sad čujete za to? Zato jer je cijenjena pjevačica, ili ti ga niže potpisani autor ovih redova, u ponedjeljak imala temperaturu 40 zajedno sa anginom, tako da do danas nismo znali hoće li se koncert uopće održati! Pa, ako ništa, provjerite na što će to sutra ličiti, s obzirom na stanje pjevačice. Možda ćemo se svi slatko nasmijati, nikad se ne zna..

Ako netko iz Pule želi osobno svjedočiti tom potencijalno (ne)milom događaju, u studiju ima par mjesta, pa javite mi na mail da vam rezerviramo iste. Svi su dobrododošli.

A što se tiče slovenskog dijela čitatelja ovih mailova - imam sporočilo za isto jedan, drugačiji koncert. Naime, na Ljubljanskom festivalu knjige, koji se upravo održava, nastupamo under cover!!! pod imenom CHILI DOGS. 7.5. je sve u znaku New Yorka, pa smo si i mi dali takvo ime, i izvodimo isključivo engleski repertoar. Bilo nam je super nedavno na koncertima po Sloveniji, pa sad udaramo i na internacionalan način :)

Nadam se da se vidimo, čujemo..bilo bi nam drago da sutra poslušate što imamo za reći, pa da i vi imate nešto reći natrag nama, šta god to bilo.. na www.mildreds.hr

Objavljeno 23.04.2010.

Vremeplov

Ja sam zadovoljna... nekad stane, nekad krene, nekad bolje, nekad lošije...
Ivanka Mazurkijević (Stampedo)