Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Na Vaya Con Dios za 125kn!

Na Vaya Con Dios za 125kn!Zbog izuzetnog interesa za zagrebački koncert belgijskog sastava Vaya Con Dios, zakazan je i dodatni termin koncerta koji će se održati dan nakon prvog, 16.06. u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u 20:30h.

Pretprodaja ulaznica za ovaj termin počinje u utorak, 08.06, ekskluzivno na web stranici www.kupime.hr, preko kojeg će kupovina ulaznica biti osigurana uz nevjerojatan popust od 50%!

Sve što morate napraviti je registrirati se na www.kupime.hr, te kupiti voucher koji možete zamijeniti u ticket shopu Eventim u Jurišićevoj 2a.

Cijena ulaznica je 125kn samo za najbrže, jer ova akcija vrijedi samo u utorak i srijedu nakon koje će se ulaznice moći nabaviti po regularnim cijenama od 250/270/290kn na blagajni dvorane kao i na svim prodajnim mjestima Eventim.

Ista akcija također vrijedi i za splitski koncert, koji će se održati 20.06. u Spaladium areni, te će se u istom periodu ulaznice moći nabaviti po cijeni od 80kn.

Objavljeno 09.06.2010.

Vremeplov

Nije potrebno određivati - rock pjevačica, blues pjevačica, pop pjevačica, etno, jazz, klasična. Sve je to glazba. Moje pjesme sadrže elemente rocka, popa, klasike i jazza. Ja sam sve to.
Josipa Lisac