Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ništa od ponovnog okupljanja Jane’s Addiction

Ništa od ponovnog okupljanja Jane’s AddictionIako su se Jane’s Addiction nedavno okupili kako bi nastupili na prvoj dodijeli NME nagrada u Americi, članovi banda odlučno su opovrgli glasine o ponovnom okupljanja banda.

Nekadašnji frontman, Perry Farrell nakon svirke na dodjeli nagrada u interviewu za glazbeni časopis Rolling Stone je izjavio: „Istovremeno je bilo i zabavno i užasno.To je kao kada imate djevojku u koju ste bili zaljubljeni i uvijek će te biti zaljubljeni, ali se jednostavno ne slažete. Još uvijek ste zaljubljeni i svaki put kada se sretnete završite bacajući hranu jedno na drugo.“

Grupa Jane’s Addiction raspala se 1991. godine, da bi se članovi banda ponovno na kratko sastali na turneji 1997. godine, pa zatim 2001. kad su svoje djelovanje održavali na životu do 2004. godine. Godinu dana prije konačnog raspada, 2003. godine, objavili su svoj posljednji album „Strays“.

Objavljeno 26.08.2008.

Vremeplov

Top lista Nadrealista je pokazala da primitivizam ne postoji samo u ruralnim područjima, nego i u intelektualnim i političkim krugovima - što se kasnije pokazalo istinitim.
Sejo Sexon (Zabranjeno pušenje)