Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

NOFX u Opatiji?

NOFX u Opatiji?Opatija - Ako je vjerovati objavi na službenim stranicama NOFX-a, legendarnog punk rock benda iz San Francisca, uskoro bi mogli uživati u njihovoj mjuzi na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Vjerovali ili ne.

Punk rock raspašoj bi se prema najavi trebao održati 18. kolovoza, no još nije stigla nikakva obavijest o cijeni ulaznica i ostalim detaljima.

Bend dolazi pred hrvatske fanove u sklopu promocije aktualnog, devetog studijskog, albuma ”Coaster” i EP-a ”Cokie the Clown”, a glazbena priča započela je davne 1983. godine.

Od osnivanja benda u originalnoj postavi su: pjevač/basist Fat Mike (Mike Burkett), bubnjar Erik Sandin, i gitarist Eric Melvin. Od 1991 (i nakon nekoliko promjena u postavi) drugu gitaru i trubu svira El Hefe (pravim imenom Aaron Abeyta). Ime NOFX potječe od Bostonskog hardcore benda Negative FX, a u svojim pjesmama pretežito obrađuju teme kao što su politika, društvo, razne supkulture, rasizam, muzička industrija i crkva...

Prva snimka koju je NOFX izdao bio je demo iz 1983. kojega je producirao Don Bolles, bubnjar Germsa, album se nije prodao niti u jednom primjerku. 1985. Mystic Records je izdao njihovu prvu ploču NOFX (ploča), koja je 1992. re-izdana kao dio CD-a Maximum RocknRoll. Tokom godine dana Erik Sandina, koji je napustio bend, zamijenjivao je Scott Sellers, a nakon njega došao je Scott Aldahl. Dave Allen je u bendu bio 4 mjeseca. Stradao je u prometnoj nesreći. 1986. NOFX je izdao ”So What if We’re on Mystic!”, 1987. Dave Casillas je preuzeo drugu gitaru i sudjelovao je u snimanju ploče The P.M.R.C. Can Suck on This, kojom su napadali PMRC-ov poziv za sponzorstvo.

U svakom slučaju, topla preporuka svima koji su se zaželjeli brzog i dobrog punk/rocka.

Objavljeno 10.06.2010.

Vremeplov

Kada se budu osvrtali na mene, želim da me se sjećaju ne po svim mojim ženama, iako samih imao nekoliko, i svakako ne po jednoj od mojih velikih kuća ili novcu koji sam zaradio i potrošio. Želim da me jednostavno pamte po mojoj glazbi.
Jerry Lee Lewis