Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nova imena MUNfesta!

Nova imena MUNfesta!Potvrđeno je još pet bandova koji će učestvovati na MUNfestu. MUNfest žiri izabrao je Hard Time i Corto da se pridruže MUN bandovima. A Prije svega disciplina, neZnam i Hren su svoju svirku na MUNfestu osvojili na prvoj rock gitarijadi u klubu Mulj u Duga Resi.

organizatori će uskoro objaviti još tri imena - požurite s prijavama!

Hard Time upravo snima novi studijski album i na ovoljetnim koncertima predstavlja premijerno neke nove pjesme. Prošlogodišnjim albumom „Live in Jabuka“, koji sadrži njihove najveće hitove u novim live verzijama, pomlađeni Hard Time potvrđuje svoj status jednog od najboljih hard & heavy bandova na ovim prostorima. Svirke po svjetskim festivalima i europske turneje (Engleska, Njemačka, Austrija, Nizozemska, Švicarska, Italija, Francuska, BiH i Slovenija) uključuju i nastup na najvećem europskom hard & heavy festivalu Wacken open air.


Grupa Corto nastala je 90-tih godina u Zagrebu. Od samih početaka grupa bazira svoj rad na autorstvu pa tako 2001. godine izdaje svoj prvi nosač zvuka pod nazivom ”Asfaltida” sa kojeg su najzapaženiji ostali singlovi ”Neonski vrtovi”, ”Zagrebačkim ulicama” te ”Osjećaj me prati da sam fiju”. Za iste snimljeni su i video spotovi.

Slijedi kraća stanka zbog ”kadrovskih” promjena u grupi. Za to vrijeme pjevač grupe gostuje u projektu ”Pozdrav Azri” te priprema nove pjesme za matični band.

Početkom 2009 godine grupa Corto ponovno je na okupu. Snima se novi materijal u studiju ”Andrej music” ...nedavno za izdavačku kuću Croatia records izdaju singlove Pes, Miki Komanjero, Ispod zastave plave te Dobro ti je rekla stara...

Objavljeno 06.07.2010.

Vremeplov

Ne marim za pravila. Ustvari, ako ne prekršim pravila bar deset puta u svakoj pjesmi, ne radim pošteno svoj posao.
Jeff Beck