Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Objaviće album ako se prije međusobno ne pobiju

The Eagles radi na novom albumu, prvom s potpuno novim pjesmama u posljednjih 28 godina, najavio je pjevač Don Henley, a prenosi dnevnik Las Vegas Review-Journal. ”Novi će album izaći za 60 do 90 dana, ako se prije međusobno ne pobijemo”, kazao je Henley na privatnom koncertu u Las Vegasu.

Popularna se grupa raspala 1982. no članovi Henley, Glenn Frey, Don Felder, Joe Walsh i Timothy Schmit ponovno su se nakratko okupili 1994. Tada su izdali album snimljen pred MTV-jevom studijskom publikom, ali sa svega nekoliko novih pjesama.

Posljednji album na kojem su objavljene isključivo nove pjesme bio je ’The Long Run’ iz 1979. The Eagles su dominirali top listama 1970-tih s hitovima poput ’Hotel California’, ’Take It Easy’, ’The New Kid in Town’ i ’Heartache Tonight’.

Objavljeno 06.02.2007.

Vremeplov

U jednom smo razdoblju nastupali bez predaha, nismo znali odbiti ponude. Takav ritam potpuno me istrošio. U jednom trenutku počela sam zijevati na pozornici, nisam se ni šminkala, s pozornice sam gledala televiziju, koja se uvijek nalazi u nekom kutu kluba... Time sam omalovažavala i sebe i publiku, i jednog sam dana shvatila da s tim moram prestati.
Jadranka Ivaniš Yaya (Jinx)