Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Picksiebner predgrupa grupi Tito& tarantula

Picksiebner predgrupa grupi Tito& tarantulaNakon sjajnog albuma „Trkaća svinja“ i dueta sa Baretom, Miletom i uskoro sa Bobom, Picksiebner su se etablirali kao vrhunski hard country band.

Na njihovim koncertima je uvijek fenomenalna zabava što su dokazali i ove jeseni u Zagrebu svojim nastupima na Serbus festu i u prepunom klubu Hard Place. Kako su svi članovi banda veliki fanovi grupe Tito & tarantula tako je bilo logično da izbor banda koji će otvoriti koncert „padne“ na Picksiebner.

Sigurni smo da će Zibneri sjajno ugrijati publiku u četvrtak 21.10 u klubu Boogaloo i pripremiti ih za zvijezde večeri - Tita & tarantulu. Ovaj koncert ide pod motom „Od sumraka do zore“, a početak je u sumrak oko 20 sati.

Ulaznice za ovaj „double bill“ koncert možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od nevjerojatnih 100 kn. Ulaznice možete naći na slijedećim prodajnim mjestima: klub Boogaloo – Vukovarska 68, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Integral – pothodnik, Free Bird – Tratinska 50, Dirty Old shop – Tratinska 22, Planet music – Ilica 37, te na svim prodajnim mjestima eventima i www.eventim.hr

Tito & tarantula su najpoznatiji su po hitovima „After dark“, „Back to the house that love built“ i „Angry cockroaches“ iz kultnog filma Roberta Rodrigeza „Od sumraka do zore“ u kojem se band i pojavljuje na bini „Titty twister“ kluba dok pleše Salma Hayek.

Svi koji se sjećaju sjajnog koncerta od prije dvije godine u Boogaloou znaju da ih očekuje fenomenalna zabava, a onima koji su propustili prišli put ovo je „prilika za popravak“ uz Tito & tarantula. Možda i Vi poput Salme zaplešete sa Titom na bini Boogalooa.


Objavljeno 13.10.2010.

Vremeplov

Ne možete vječno biti spasitelji rocka - dođe netko drugi i preuzme zastavu, barem u očima medija.
Mike Gibson (Godfathers)