Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pjevač grupe Tool u novom projektu

Pjevač grupe Tool Maynard James Keenan na samom kraju listopada objavit će album kao član i idejni lider grupe i projekta Puscifer. Atraktivna i otkačena kolekcija pjesama nosi jednako smion naziv ‘V is for Vagina’, dok će prvi singl biti ‘Queen B’. Glazbeni izričaj na ovom projektu drugačiji je od onog kojeg uvijek kreativni i nepredvidivi Maynard ostvaruje s matičnom grupom Tool. Maynard je ovdje, prema vlastitim riječima, ‘u potpunosti oslobođen bilo kakvih skladateljskih pravila i idioma, bilo kakvih obzira prema bilo kome, bilo kakve stege ili uvjeta’, te ‘pušten s lanca, žestok i otkačen’.

Gotovo je nemoguće uopće do kraja opisati riječima tu predivno nesputanu glazbu, pa preporučujemo da svakako svratite na Puscifer.com i preslušate neke od pjesama koje su do sada objavljene kao dio raznih soundtrackova... Dodajemo da su na albumu surađivali multiinstrumentalist Danny Lohner, Lisa Germano, Joshua Eustis, Jonny Polonsky, Tim Herb Alexander, Mila Jovovich, Matt Mitchell i Lustmord. Sve što je do sada radio s grupama A Perfect Circle i Tool – gotovo da se ne može usporediti s ovim glazbenim, a zapravo multimedijalnim projektom.

Objavljeno 27.08.2007.

Vremeplov

Još od 1980. i 1981. su mi izmišljali izjave. Pola stvari je bilo izmišljeno i onda digneš ruke od toga. Ne želim više ništa objašnjavati…
Branimir Johnny Štulić