Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Politički angažirana božica Tori Amos

Album Tori Amos - ‘American Doll Posse’ moći ćemo slušati od sredine svibnja ove godine, a do tada Tori nas očito neće ostaviti bez zanimljivih događanja oko nje. Naime, Tori je prije nekoliko dana na jednom ’zatvorenom koncertu’, samo za predstavnike medija i najvjernije obožavatelje izvela ’glazbenu predstavu’, u sklopu koje je izrazila svoje proteste protiv aktualnog američkog predsjednika Busha. Tori se odjenula u stilu antičkih božica, a neki su u tome pak vidjeli izgled također vrlo sličan ’božici slobode i tolerancije’, američkom Kipu slobode, što za sobom opet povlači mnoga kontroverzna pitanja. Krajem svibnja Tori kreće na svjetsku koncertnu turneju, a prvi nastup očekuje se u Rimu, 28. svibnja.

Od 1992. godine kada je započela svoju uspješnu glazbenu karijeru – prožetu mnogim nagradama, višestrukim nominacijama za nagradu Grammy i povremenim izletima u svijet književnosti – Tori je prodala oko 12 milijuna albuma.

Objavljeno 16.04.2007.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens