Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Preminuo neponovljivi Luciano Pavarotti

Luciano Pavarotti (Modena, 12.10.1935.), jedan od najpoznatijih opernih pjevača svijeta, umro je u četvrtak ujutro u 71. godini svom domu u Modeni, objavila je talijanska televizija. Zdravstveno stanje jednog od najvećih tenora svih vremena Luciana Pavarottija (71), koji je u srpnju 2006. operirao tumor na gušterači, u srijedu se naglo pogoršalo. Luciano Pavarotti primljen je u bolnicu u Modeni, na sjeveru Italije, 8. kolovoza zbog groznice, a 25. kolovoza je otpušten iz bolnice kako bi liječenje nastavio kod kuće. Nažalost, neuspješno.
Pavarotti je s Joseom Carrerasom i Placidom Domingom činio slavnu pjevačku trojku ”Tri tenora”, a nastupao je s mnogim zvijezdama iz show bizza poput Bona, Stinga, Boba Geldofa i drugih, često u humanitarne svrhe za pomoć djeci diljem svijeta.

Objavljeno 07.09.2007.

Vremeplov

Od nastupa na matricu bježimo ko vrag od tamjana, ne samo zbog sterilnosti takve izvedbe, nego zato jer se svaki naš put kombijem s dečkima pretvori u višesatni koncert mješovitog zbora koji višeglasno reve, a ponekad i pjeva sve od Miše pa do Arcade Firea.
Ivona Maračić (E.N.I.)