Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Premješten zagrebački koncert Alicije Keys

Premješten zagrebački koncert Alicije KeysObzirom na veliki interes publike te zahtjevnu produkciju koja prati koncert Alicije Keys, isti se iz prvotno planirane KD ’Dražen Petrović’ premješta u veći prostor, veliku dvoranu Doma sportova, a zahvaljujući sveshrdnoj pomoći i razumijevanju čelništva grada Zagreba, Gradskom uredu za kulturu i upravi Doma sportova, javljaju iz Menarta.

Alicia Keys, mlada multi-talentirana višestruka dobitnica prestižne glazbene nagrade Grammy koja je trenutno na vrhuncu karijere, u Zagreb dolazi dan prije koncerta, kako bi se pravovremeno pripremila za prvi koncert na europskoj turneji.

Sony Pictures je obznanio da su Alicia Keys i Jack White iz White Stripesa snimili glavnu temu za nadolazeći film Jamesa Bonda ’Quantum of Solace’ pjesmu ’Another Way to Die’ za koji će soundtrack internacionalno biti objavljen u studenome ove godine. 18. rujna plasirana je u eter ekskluzivna svjetska premijera singla putem BBC radija 1. Pjesmu je napisao i producirao Jack White, a radi se o prvom duetu u povijesti svih Bondovih soundtrackova do sada. Video koji je snimljen u Torontu početkom rujna na televizijskim ekranima uprizorio se 26. rujna.

Polazak na koncert iz Rijeke je 10.10. u 15:00 s Delte a karta košta 220 kuna.

Objavljeno 04.10.2008.

Vremeplov

Volim ”male” ljude i smatram da nikada ne treba ljude razlikovati prema tome tko što radi. Jednom sam se usred noći našao na pljusku sam s neispravnim autom. I odjednom su se stvorili djelatnici riječke Čistoće i pomogli mi odgurati auto. Nemojte nikada razlikovati ljude s obzirom na znanje ili titulu jer svi smo mi - samo ljudi.
Ljubo Kostić, riječki odvjetnik