Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prijave glazbenika za AstroFest 2008

Ovogodišnje, 3. po redu izdanje AstroFesta održati će se 21. i 22. lipnja 2008. godine, a glavni organizatori manifestacije su Turistička zajednica Općine Višnjan, Općina Višnjan, Znanstveno-edukacijski centar Višnjan, Astronomsko društvo Višnjan i Institut za poljoprivredu i turizam Poreč.

Ove je godine po prvi put otvoren natječaj za sudjelovanje na manifestaciji. Mogu se prijaviti svi zainteresirani solo izvođači ili bendovi iz cijelog svijeta koji sviraju tribal, alternativnu odnosno New Age glazbu, a do sada nemaju objavljen nosač zvuka koji je registriran za neku od diskografskih kuća. Pjesme moraju biti autorske, a sav zaprimljeni materijal ne vraća se pošiljateljima.

Natječaj je otvoren od trenutka objavljivanja, a svi zainteresirani za natječaj trebaju najkasnije do 15. ožujka 2008. godine poslati CD sa najmanje tri skladbe i kratku autobiografiju, a nakon što peteročlani žiri odabere sedam izvođača, isti će biti pozvani za sudjelovanje na manifestaciji gdje će se, uz pomoć komisije, proglasiti najoriginalniji bend i dodijeliti novčana nagrada od 5.000,00 kn.

Detaljnije na stranicama www.astrofestival.com.

Objavljeno 19.02.2008.

Vremeplov

Previše ljudi je okupirano pop muzikom. Pozicija rock’n’rolla u našoj subkulturi postala je previše znacčajna, naročito u traganju za filozofskim sadržajem.
Mick Jagger (krajem 70-ih prošlog stoljeća)